Spring Look

Hola de nou! 
 
Després de aquests dies de solet i calor que semblava primavera, ara s’envà i diuen que potser aquest cap de setmana plou. Quina llàstima, quan podem gaudir del temps aquest no vol gaudir de nosaltres. Però què hi farem. Estem a pocs dies ja de l’entrada, de veritat, de la primavera. 
 
El próxim 20 de març, i ben aviat! A les 5:14h hora espanyola! Seria interessant com saben que és a les 5:14 i no un minut després.
 
Avui m’agradaria compartir amb vosaltres una pàgina web per a totes aquelles que els hi va bé de tant en quant una mica d’inspiració per vestir. Es diu DailyLook i cada dia actualitzen amb un outfit diferent, i que venen! Però a la vegada, cada dia que entres, obtens punts, aixì com per compartir o comprar qualsevol cosa. Feu click al link i subscriu’t-hi, no et costa res. A la que portes 2000 punts, et donen 20$ per gastar en la pròpia botiga online, no crec que estigui tant malament no?
 
Jo ara per ara estic fent guardiola i no he comprat res, encara que tinc molta tentació. La roba no és gens cara i m’encanten les sabates i bluses que escolleixen.
 
Espero que tingueu una molt bona entrada a la primavera i us agradin les suggerencies de la pàgina web, que aquest temps és complicadet.
 
No us oblideu de seguir el blog i fer qualsevol comentari per dir-me que us sembla o si voleu que comparteixi alguna cosa amb vosaltres.
 
Fins aviat
 
Cristina
 
 
 
 
 
Hello again!
 

 

After all these days of sunshine  that seemed to be spring time, now they’re leaving and it’s said that maybe this weekend rains. Too bad, when we can enjoy the weather, it isn’t going to enjoy ourselves. But whatever. 

 
We are just a few days to entry spring.The next  March 20th, at 5:14 pm Spanish time! It would be interesting how do they know it is at 5:14 and not a minute later?
 
Today I would like to share with you a website for all those that may want some inspiration to dress. It’s called DailyLook and they update every day with a different outfit, and they sell it! But meanwhile, every day you log in, you get points, and so when you share or buy anything. Just click the link and subscribe, it will costs you nothing. As soon as you get 2000 points, you’ll get $ 20 to spend on the online shop, don’t you think it’s a good idea?
 
I‘m trying to save some money and I haven’t bought anything yet, although I have a lot of temptation. The clothes are not expensive and I love the shoes and blouses they sell.
 
I hope you have a very nice entry to the spring and like the suggestions of the website, to know what to wear in this complicated time.
 
Do not forget to follow the blog and comment to tell me that you think or if you want  me to share something with you.
 
See you soon
 
Cristina
 
 

 

2 thoughts on “Spring Look

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s